Temat: Dżemy maszynowe ...mas czekoladowych .. . 206
Mieszanie mas czekoladowych 208
Mielenie mas czekoladowych (walcowanie) 212
Powtórne mieszanie 216
Powtórne mielenie (walcowanie) 216
Konszowanie 218
Przygotowanie mlecznych mas czekoladowych .... 226
Parametry fizyczne mas czekoladowych 231
Formowanie - wyrobów czekoladowych 232
Temperowanie mas czekoladowych 233
Schemat technologiczny formowania czekolady pełnej . . 239 Schemat technologiczny formowania czekolady nadziewanej
i drobnej galanterii czekoladowej 249
Produkcja czekolady piankowej 260
Wyroby czekoladowe na oblewarkach (kademach) . . . 263
Drażetki czekoladowane . 268
6. Produkcja kakao 270
Wykaz piśmiennictwa 278
Gdyby kogos interesowała, proszę o info. Tu właśnie jest receptura na irysy, słynne ciągutki sugusy itp. Źródło: wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1747
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plmangustowo.htw.pl
|