Temat: Mistrzostwa Polski A.D. 2009r. Dla zainteresowanych podaje menu: Deska mięs pieczonych : - schab środkowy faszerowany śliwkami - karkówka szpikowana czosnkiem - szynka pieczona w ziołach - sztufada - boczek pieczony Deska pasztetów: - pasztet z gęsi - pasztet mięsny z grzybami - pasztet z warzywami - pasztet z zająca Deska wędlin gospodarskich: - salceson biały - salceson czarny - kiełbasa polska pieczona - boczek faszerowany Do wyboru: Golonka wieprzowa w galarecie lub śledź w śmietanie lub po litewsku Boczek ze śliwką Befsztyk... Źródło: veto2ed.pl/forum/viewtopic.php?t=1101
Temat: Domowe MENU biały barszczyk z płuckami wieprzowymi ( nie wiem czy to lubicie , ale u nas znika b.szybko) schab środkowy duszony ze śliwką suszoną , ziemniaczki i sałata zielona ze śmietaną
a na kolację będzie pizza piwna wg Marii Źródło: pubuemika.com/fora/viewtopic.php?t=32
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plmangustowo.htw.pl
|